Cizme MotoAfişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

Cizme Moto

Cizmele moto reprezintă o parte esențială a echipamentului moto, în special în cazul deplasărilor în afara orașului.

Deși multe persoane le-ar putea considera incomode, cizmele moto sunt cea mai sigură metodă de protecție a piciorului datorită înălțimii pe care o asigură in zona tibiei.

Așadar, de ce trebuie să purtam cizme moto dacă majoritatea persoanelor le consider incomode? Răspunsul este dat de protecția pe care cizmele le oferă față de alte tipuri de încălțăminte, și anume zona tibiei. În mod special, în cazul deplsărilor în afara orșului vorbim de o viteză mai mare și implicit, efectele unui impact pot fi mult mai grave astfel că este cu atât mai important să ne asigurăm că beneficiem de un grad cât mai mare de protecție.

Pe site-ul nostru vei găsi o gamă variată de modele de cizme moto. Vei regăsi atât cizme moto de damă, cizme moto pentru bărbați, cât și cizme chopper.

Ne străduim să îți oferim modele, cât mai sigure și confortabile pentru ca tu să te bucuri in siguranță de adrenalina mersului cu motocicleta.

Produsele vandute de noi sunt confectionate din materiale de cea mai bună calitate pentru a-ti oferi confortul de care ai nevoie, pentru a te bucura de experiența  mersului cu motocicleta.

Pe lângă materialele de calitate este nevoie să știi cum să îți alegi corect cizmele moto astfel încât să nu îți pară incomode și să le porți cu plăcere. Cizmele pe care le porți trebuie să îți protejeze glezna și să nu permit rotirea acesteia in cazul unui impact. Riscul în cazul unui impact este dat de fracturarea gleznei așă că primul și printre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont când probezi cizmele moto este ca glezna să nu se rotească în interiorul cizmei, deci cizma să fie fixă, rigidă și stabilă.

Al doilea factor de care trebuie să ții cont este materialul cizmelor. Alege întotdeauna un material suficient de gros care ar putea rezista la frecarea cu asfaltul sau alte suprafețe în cazul unui impact. De asemenea, caută materiale impermeabile pentru a-ți asigura protecția indifirent de condițiile meteo.

Deși este important ca materialul să fie rigid, totodată trebuie să îți asigure și flexibilitate și să permită piciorului să respire.

Indifirent de tipul traseului, conditiile meteo sau durata, întotdeauna trebuie să alegi siguranța ta și a celor din jur. Chiar dacă te plimbi cu motocicleta doar vara sau doar pe distanțe scurte asta nu înseamna că poti face asta în teneși. Siguranța este cea importantă, iar cu echipamente de calitate care îți asigură protecția de care ai nevoie, te vei putea bucura și mai mult de senzația oferită de mersul cu motocicleta.

Deși alegerea cizmelor moto potrivite poate părea inițial complicată, pe site-ul nostru vei regăsi diverse modele de cizme moto pentru bărbați, cizme moto pentru femei și cizme chopper, toate gândite cu scopul de a proteja. Materialele folosite  îmbină într-un echilibru perfect atât rigiditatea de care ai nevoie pentru a fi protejat, cât și flexibilitatea care să ii permită piciorului să respire și ție să îți asigure tot confortul de care ai nevoie pentru a te bucura pe deplin și în siguranță de seznația de libertate și adrenalină oferită de mersul cu motocicleta.

Toate accesoriile și echipamentele Martin Moto au la baza material de calitate și modele special gândite pentru a îți asigura protecția și confortul de care ai nevoie.

Alege să te bucuri responsabil de adrenalina mersului cu motocicleta cu echipamentele Martin Moto!